Mak
Eng
Njoftim ligjor
Rreth nesh
Të rejat
Korniza ligjore
Vendimet/Ndihmë
Njoftimet
Burime
Publikime
 

NJOFTIME PËR SHTYP
12.04.2017
Dita e konkurrencës,, "Sfidat në zbatimin e politikës për mbrojtjen e konkurrencës në rrugën e BE-së", Beograd, Serbi, 7 prill, 2017


   
  Rreth nesh / Kontakti
 


Komisioni për Mbrojtjen e Konkurrencës

Shën Qirili dhe Metodi nr. 54 (kati 6)
1000 Shkup
Republika e Maqedonisë

Telefoni: +389 2 3298 666
fax: +389 2 3296 466

e-mail: kzk@kzk.gov.mk