Mak
Eng
Njoftim ligjor
Rreth nesh
Të rejat
Korniza ligjore
Vendimet
Njoftimet
Burime
Publikime
 

NJOFTIME PËR SHTYP
12.04.2017
Dita e konkurrencës,, "Sfidat në zbatimin e politikës për mbrojtjen e konkurrencës në rrugën e BE-së", Beograd, Serbi, 7 prill, 2017


   
  Të rejat/Njoftime për shtyp
 
Dita e konkurrencës,, "Sfidat në zbatimin e politikës për mbrojtjen e konkurrencës në rrugën e BE-së", Beograd, Serbi, 7 prill, 2017
12.04.2017
,,Seminari për përcaktimin e tregut relevant” Budapest, R. Hungarisë, 07-09.03.2017
27.03.2017
Konferenca e 18-të Ndërkombëtare për Mbrojtjen e Konkurrencës në Berlin
24.03.2017
Komisioni për Mbrojtjen e Konkurrencës mori njoftim për qëllimin e Ballkan petroleum holding limited, Londër, Mbretëria e Bashkuar për blerjen e Makpetrol, Shoqërisë Aksionare për tregtinë e naftës dhe derivateve të naftës, Shkup
19.08.2016
Forumi i tetë me radhë i konkurrencës, i cili në fillim të qershorit u mbajt në Sofje, ku tradicionalisht i mblodhi përfaqësuesit e autoriteteve nacionale të konkurrencës në Ballkan
20.06.2016
Komisioni për Mbrojtjen e Konkurrencës së Turqisë organizoi Konferencë Ndërkombëtare kushtuar politikës së mbrojtjes së konkurrencës në temë ,, Si të përmirësojmë efikasitetin e autoriteteve të konkurrencës”, ku morën pjesë përfaqësues të Komisionit për Mbrojtjen e Konkurrencës të Republikës së Maqedonisë
12.05.2016
Komisioni për Mbrojtjen e Konkurrencës i Republikës së Serbisë me rastin e Ditës së konkurrencës dhe shënimin e 10 vjetorit të punës së suksesshme, organizoi Konferencë ndërkombëtare kushtuar politikës së mbrojtjes së konkurrencës në të cilën morën pjesë edhe përfaqësues të Komisionit për Mbrojtjen e Konkurrencës të Republikës së Maqedonisë.
14.04.2016
,, Seminar hyrës për fillestar në fushën e konkurrencës” i mbajtur në Budapest, R. Hungarisë në periudhën 08.03.-11.03.2016
23.03.2016

    ::      next