Mak
Eng
Njoftim ligjor
Rreth nesh
Të rejat
Korniza ligjore
Vendimet
Njoftimet
Burime
Publikime
 

NJOFTIME PËR SHTYP
12.04.2017
Dita e konkurrencës,, "Sfidat në zbatimin e politikës për mbrojtjen e konkurrencës në rrugën e BE-së", Beograd, Serbi, 7 prill, 2017


   
  Njoftimet/Njoftime për përqendrimet
 
Njoftimi i përqendrimit me të cilin GRVC Holdings Limited (GRWC Holdings Limited), Qipro, dhe personi Boguslav Kovalski, shtetas i Republikës së Polonisë, do të fitojnë kontrollin e përbashkët mbi Gral S.A. (Graal S.A.), Poloni (Lënda nr. 08-44 / 2016)