Mak
Eng
Njoftim ligjor
Rreth nesh
Të rejat
Korniza ligjore
Vendimet
Njoftimet
Burime
Publikime
 

NJOFTIME PËR SHTYP
12.04.2017
Dita e konkurrencës,, "Sfidat në zbatimin e politikës për mbrojtjen e konkurrencës në rrugën e BE-së", Beograd, Serbi, 7 prill, 2017


   
  Njoftimet/Njoftime për përqendrimet
 
Njoftimi i përqendrimit me të cilin Mosburger GmbH, Austri do të fiton kontrollin mbi punën e prodhimit të tablove dhe ambalazheve të kartonit për kontejner në fabrikën Eskeseish të Grupit Shishexham (lënda nr. 08-46/2016)