meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> :: Komisioni pėr mbrojtjen e konkurrencės ::
 
Mak
Eng
Njoftim ligjor
Rreth nesh
Tė rejat
Korniza ligjore
Vendimet
Njoftimet
Burime
Publikime
Ndihmė shtetėrore ... web page
 

NJOFTIME PĖR SHTYP
29.09.2015
“Competition Week in Russia” 21-25 September, Moscow
On 21 - 25 September 2015 the Federal Antimonopoly Service (FAS Russia) organized an annual international event – “Competition Week in Russia” in Moscow. This year the event is devoted to the 25th anniversary of antimonopoly regulation in the Russian Federation.

   
  Legal Framework / Competition / Guidelines and leaflets
 
Udhëzime për heqjen ose uljen e gjobës
date
baza ligjore
29.12.2016

Udhëzime për përcaktimin e rasteve në të cilat gjatë vlerësimit të përqendrimeve Komisionit për Mbrojtjen e konkurrencës zakonisht vërteton se të njëjtat janë në përputhje me Ligjin për Mbrojtjen e Konkurrencës
date
baza ligjore
31.08.2016

Udhëzime për vlerësimin e përqendrimeve horizontale për qëllimet e Ligjit për mbrojtjen e konkurrencës
date
baza ligjore
28.12.2015
Neni 17 i Ligjit për Mbrojtjen e Konkurrencës (,, Gazeta zyrtare e RM-së” nr. 45/10, 36/11 dhe 41/14)

Udhëzues për zbulimin e marrëveshjeve të paligjshme në procedurat për dhënien e kontratave për furnizimet publike
date
baza ligjore
02.01.2015

Udhëzime për mënyrën e parashtrimit dhe plotësimit të njoftimit për përqendrim
date
baza ligjore
02.07.2015shown: 1 - 5 from 5  |