Известувања за концентрации

Известување за концентрација со која Карр Холдингс Лимитед, Кипар и физички лица од Романија, ќе стекнат заедничка контрола над Глобал Техникал Сервицес СРЛ, Глобал Техникал Системс СРЛ, Глобал Оперејшн Центер СРЛ и ГТС Глобал Интелиџенс СРЛ сите од Романија

Read More

Известување за концентрација со која МетсоОи (Metso Oyj), со регистрирано седиште на Тоолонлахденкату 2, ФИ-00100, Хелсинки, Финска, стекнува самостојна контрола над МекКлоски Интернешнал Лимитед (McCloskey International Limited), со канцеларија на светско ниво на адреса 1 МекКлоски Роуд Кин, Онтарио, Канада К9Ј 0Г6

Read More

Известување за концентрација со која Србија Бродбенд – Српске кабловске мреже д.о.о. од Република Србија ќе стекне самостојна контрола над Субјект за телекомуникации Чарли + Милан Павловиќ Пр, Рашка од Република Србија и Даниела Павловиќ Пр, Субјект за обезбедување интернет услуги Чарли + Нет Рашка од Република Србија

Read More

Комисија за заштита на конкуренцијата
Св. Кирил и Методиј бр. 54 (6-ти спрат) 1000 Скопје Република Северна Македонија


Лице за комуникација со граѓани кои што имаат одреден вид на попреченост
Сали Љамалари