Alb
Eng
Правна напомена
За нас
Новости
Законодавна рамка
Одлуки
Известувања
Ресурси
Публикации
 

ПРЕС
31.10.2018
Нов состав на Комисијата за заштита на конкуренцијата


   
  За нас / Членови на Комисијата
 


Александар Давчевски
– Член на Комисијата

Лични податоци:

Име: Александар Давчевски
Датум на раѓање:  07 јули 1981 година
Место на раѓање: Скопје

Образование:

  1. Правен факултет завршил на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје.
  2. Правосуден испит во Скопје

Професионално искуство:

  1. Комисија за заштита на конкуренцијата 2018-тековно.
  2. ЕУРОСТАНДАРД БАНКА АД СКОПЈЕ - Раководител на дирекција за спорни пласмани Октомври 2009 – моментално .
  3. Ф.К ВАРДАР Генерален секретар Јули 2008 .
  4. Градежно претпријатие ,,Махиз – Вардар’’- Скопје Јануари 2001 – Ноември 2004.
  5. СПУКМ - Студентски Парламент на Универзитетот Св. Кирил и Методиј - Претседател Октомври 2004 – Март 2007.

Странски јазици:

  • англиски