Alb
Eng
Правна напомена
За нас
Новости
Законодавна рамка
Одлуки
Известувања
Ресурси
Публикации
 

ПРЕС
31.05.2018
Eвропски ден на конкуренцијата Софија, Република Бугарија 31 Мај 2018 година


   
  Известувања / Известувања за концентрации
 
Известување за концентрација со која „АДИЕНТ УС ЛЛЦ“ (Adient US LLC) со седиште на „Халјард драјв“ бр. 49200, Плимут, Мичиген, 48170, САД и КОМПАНИЈАТА „БОИНГ“ (THE BOEING COMPANY) со седиште на „Норт Риверсајд Плаза“ бр. 100, Чикаго, Илиноис, 60606-1596, САД, ќе основаат целосно заедничко вложување (предмет бр. 08-46/2018)