Alb
Eng
Правна напомена
За нас
Новости
Законодавна рамка
Одлуки
Известувања
Ресурси
Публикации
 

ПРЕС
21.08.2018
Одлука за избор на кандидат за унапредување по пат на интерен оглас


   
  Известувања / Известувања за концентрации
 
Известување за концентрација со која Хисенсе Груп Цо. Лтд (Hisense Group Co., Ltd), Народна Република Кина ќе стекне контрола над Горење господињски апаратид.д. (Gorenje gospodinjski aparati d.d.), Словенија (предмет бр. 08-54/2018)