Alb
Eng
Правна напомена
За нас
Новости
Законодавна рамка
Одлуки
Известувања
Ресурси
Публикации
 

ПРЕС
31.10.2018
Нов состав на Комисијата за заштита на конкуренцијата


   
  Известувања / Известувања за концентрации
 
Известување за концентрација со која Либерти Стил Ист Јуроп (Бидко) Лимитед (Liberty Steel East Europe (Bidco) ќе стекне самостојна контрола над одредени деловни потфати и средства кои се продаваат од страна на АрцелорМиттал Холдингс АГ (ArcelorMittal Holdings AG; „АМ“). (предмет бр. 08-80 од 01.11.2018 година)