Alb
Eng
Правна напомена
За нас
Новости
Законодавна рамка
Одлуки
Известувања
Ресурси
Публикации
 

ПРЕС
31.10.2018
Нов состав на Комисијата за заштита на конкуренцијата


   
  Одлуки / Конкуренција / Одлуки / Одлуки во управна постапка
 
Концентрација со која НЕПТ Холдингс С.а.р.л. Луксембург, Фондацијата Луски, Лихтенштајн, г-н. Мирио Трои, Италија, г-дин Енрико Ацетола, Италија, г-дин Доминик Сливовски, Полска, и 365 Гиорни с.п.л, Италија ќе стекнат заедничка контрола над ИТП С.А. (ITPS.A.), Полска
датум
31.08.2018
број
08-64
имиња
релевантен пазар
естетска медицина, медицински помагала и велнес опрема
одлуки
прифатена