Alb
Eng
Правна напомена
За нас
Новости
Законодавна рамка
Одлуки
Известувања
Ресурси
Публикации
 

ПРЕС
31.10.2018
Нов состав на Комисијата за заштита на конкуренцијата


   
  Известувања / Известувања за концентрации
 
Известување за концентрација со која Даимлер АГ Германија и Фолксваген Фајненшал Сервисес АГ, Германија ќе стекнат контрола над Мобилити Трејдер Холдинг ГмбХ, Германија (предмет бр. 08-83/2018)