Alb
Eng
Правна напомена
За нас
Новости
Законодавна рамка
Одлуки
Известувања
Ресурси
Публикации
 

ПРЕС
31.10.2018
Нов состав на Комисијата за заштита на конкуренцијата


   
  Известувања / Известувања за концентрации
 
Известување за концентрација која се однесува на купувањето на 51% од акциите во Д.Мед Консалтинг ГмбХ (D.Med Consulting GmbH), со седиште на ул. Бернхард-Нохт бр. 99, 20359 Хамбург, Германија од страна на Фрезинус Медикал Кејр Бетајлигунгсгезелшафт мбХ, Бад Хомбург в.д.Х, Германија (Fresenius Medical Care Beteiligungsgesellschaft mbH, Bad Homburg v.d.H, Germany), од КР2 ГмбХ (KR² GmbH), со седиште на ул. Вилхелмсхофалее бр. 79-81, 47800 Крефелд, Германија (предмет бр. 08-85/2018)