Alb
Eng
Правна напомена
За нас
Новости
Законодавна рамка
Одлуки
Известувања
Ресурси
Публикации
 

ПРЕС
31.10.2018
Нов состав на Комисијата за заштита на конкуренцијата


   
  Известувања / Известувања за концентрации
 
Известување за концентрација со која А1 Телеком Австрија АГ од Република Австрија ќе стекне непосредна контрола врз значителен дел од имотот на друштвото Јунифај ГмбХ од Република Австрија (предмет бр. 08-87 од 27.11.2018 година)