Alb
Eng
Правна напомена
За нас
Новости
Законодавна рамка
Одлуки
Известувања
Ресурси
Публикации
 

ПРЕС
31.10.2018
Нов состав на Комисијата за заштита на конкуренцијата


   
  Одлуки / Државна помош/ Одлуки/Акти на КЗК

 
Решение за доделување на планирана регионална помош на ХАЈ ТЕК АСЕМБЛИ ЦЕНТАР ДООЕЛ експорт-импорт Илинден, во ТИРЗ , Скопје 1
датум
релевантен пазар
12.02.2016

Решение за доделување на планирана регионална помош на ЏОНСОН КОНТРОЛС АУТОМОТИВЕ СТРУМИЦА ДООЕЛ Струмица, во ТИРЗ Струмица
датум
релевантен пазар
01.02.2016

Доделување на регионална помош на ЈУРОП ШОК АБСОРБЕРС ДООЕЛ Скопје од страна на Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони
датум
релевантен пазар
17.12.2015

Решение поднесено во име на Владата на РМ, како давател на државна помош од страна на Министерот без ресор задолжен за странски инвестиции г-дин Џери Наумоф, за доделување на планирана регионална помош на Кондево МК ДОО Скопје, во Тирз „ Штип“
датум
релевантен пазар
09.09.2015

Решение за доделена државна помош на претпријатието ОДВ –Електроникс , ДООЕЛ Охрид ,во Технолошко индустриска развојна зона , ТИРЗ „ Струга“, како корисник на државната помош
датум
релевантен пазар
09.09.2015прикажани: 6 - 10 од 106  |  претходни 5 | следни