Alb
Eng
Правна напомена
За нас
Новости
Законодавна рамка
Одлуки
Известувања
Ресурси
Публикации
 

ПРЕС
31.10.2018
Нов состав на Комисијата за заштита на конкуренцијата


   
  Одлуки / Државна помош / Мислења

 
Мислење за државна помош доделена на Македонска Радио Телевизија
датум
релевантен пазар
24.04.2008

Мислење за Програмата за развој на претприемништвото, конкурентноста и иновативноста на малите и средни претпријатија во 2007 год.
датум
релевантен пазар
29.03.2007

Мислење за извештаи на Бирото за стопански недоволно развиени подрачја за остварување на Програмата за реализација на задачите на Бирото во 2004 и 2005 година
датум
релевантен пазар
02.02.2007

Мислење за одлука на Владата на Република Македонија за помош при набавка на соларни панели
датум
релевантен пазар
02.02.2007

Мислење за закон за персоналниот данок на доход
датум
релевантен пазар
26.01.2007прикажани: 6 - 10 од 15  |  претходни 5 | следни