Најнови објави
Известување за концентрација со која АЛФИ РЕ, управување со алтернативни инвестициски фондови, д.о.о од Словенија ќе стекне самостојна контрола над ДЦО, друштво за развој на проекти д.о.о. од Словенија (предмет бр. 08-125 од 2022 година)Известување за концентрација со која Др. Инг. х.ц. Ф. Порше Акциенгезелшафт од Германија ќе стекне самостојна контрола над РејсДипартмент Б.В. од Холандија (предмет бр. 08-123 од 2022 година)Известување за концентрација со која Даимлер Трак АГ од Германија, БлекРок Фајненшал Менаџмент, Инк од САД и НекстЕра Енерџи Инк од САД ќе формираат целосно функционално заедничко вложување (предмет бр. 08-122 од 2022 година)Известување за концентрација со која МКГ ПРОПЕРТИС ЛТД од Кипар ќе стекне единствена контрола над БЛОНДСТОНЕ ГРОУП ЛИМИТИД од Кипар (предмет бр. 08-121 од 2022 година)Известување за концентрација со која АЛФИ, управување со алтернативни инвестициски фондови, д.о.о, Словенија стекнува контрола над Меркур непремичнине д.д., Словенија (предмет бр. 08-119/2022)

Известувања за концентрации

Комисија за заштита на конкуренцијата
Св. Кирил и Методиј бр. 54 (6-ти спрат) 1000 Скопје Република Северна Македонија


Лице за комуникација со граѓани кои што имаат одреден вид на попреченост
Сали Љамалари