Известувања

Известување за концентрација со која БАУМИТ ГМБХ Германија со седиште на Рекенберг 12, 87541 Бад Хинделанг Германија стекнува контрола над САКРЕТ ТРОКЕНБАУШТОФЕ ДР. АРНОЛД ШЕФЕР ГМБХ Германија со седиште на Остерхагенер 2, 37424 Бад Лаутерберг на Харц, Германија, по пат на стекнување на акции.

Read More

Известување за концентрација која се однесува на стекнувањето заедничка контрола од страна на друштвата Ламиум Трејд Лимитед (Lamium Trade Limied), Кула Солар Лтд (Kula Solar Ltd), и Виафаст Лтд (Viafast Ltd) над друштвата Агросолар д.о.о. Белград (Agrosolar d.o.o. Beograd) и Виафаст д.о.о. Белград (Viafast d.o.o. Beograd).

(предмет бр. 08-71/2022)

Read More

Комисија за заштита на конкуренцијата
Св. Кирил и Методиј бр. 54 (6-ти спрат) 1000 Скопје Република Северна Македонија


Лице за комуникација со граѓани кои што имаат одреден вид на попреченост
Сали Љамалари