Известувања

Известување за концентрација која се однесува на стекнувањето на самостојна контрола од страна на Др. Инг. х.ц. Ф. Порше Акциенгезелшафт, Штутгарт, Германија (директно или индиректно преку зависно друштво) над друштвото Фацуа ГмбХ ,Отобрун, Германија (предмет бр. 08-27/2022)

Read More

Комисија за заштита на конкуренцијата
Св. Кирил и Методиј бр. 54 (6-ти спрат) 1000 Скопје Република Северна Македонија


Лице за комуникација со граѓани кои што имаат одреден вид на попреченост
Сали Љамалари