Најнови објави
Известување за концентрација со која KKCG Technologies s.r.o. Чешка Република има намера да стекне целосна контрола над Stratiteq Sweden AB, Шведска (предмет бр. 08-101/2021)Известување за концентрација со која Стелантис Н.В., Лијден и ФИХ Мобајл Лимитед, Кајмански острови ќе формираат целосно функционално заедничко вложувањеИзвестување за концентрација со која Фолксваген Акциенгезелшафт, Германија и Тринити Инвестментс Дезигнејтед Активити Компани, Ирска ќе стекнат заедничка контрола над Еуропкар Мобилити Груп С.А., ФранцијаИзвестување за концентрација со која ОРБИКО ДОО, Хрватска за трговија стекнува директна контрола над друштвото АРТ ТЕХНО ГРОУП ООД, Бугарија (предмет бр. 08-100/2021)Известување за концентрација со која ТБ Дигитал Сервисес Минхен, Германија има намера да стекне единствена контрола врз Лоом Технолоџис ГмбХ Падерборн, Германија (предмет бр. 08-98/2021)

Комисија за заштита на конкуренцијата
Св. Кирил и Методиј бр. 54 (6-ти спрат) 1000 Скопје Република Северна Македонија


Лице за комуникација со граѓани кои што имаат одреден вид на попреченост
Сали Љамалари