Најнови објави
Известување за концентрација со која Телеком Србија акционерско друштво Белград, Република Србија ќе стекне поединечна контрола над Теледирект Доо Белград, Република СрбијаИзвестување за концентрација со која Перутнина Птуј д.о.о. Словенија и БАЛФИН – Балкан Фајнанс Инвестмент Груп сх.п.к. Албанија формираат целосно функционално заедничко вложување (предмет бр. 08-42/2024)Известување за концентрација која се однесува на создавање на целосно функционално заедничко вложување помеѓу Хајнеман Африка ГмбХ, Германија, Џорданијан Дјути Фри Шопс Компани, Јордан и Араб Суплај & Трејдинг Ко., Кралство Саудиска Арабија (предмет бр. 08-25 од 2024 година)Известување за концентрација со која ТЕЛЕКАБЕЛ ДООЕЛ Штип ќе стекне контрола над ТРД ИНФЕЛ – КТВ Охрид ДОО (предмет бр. 08-39/2024)Годишен извештај за слободен пристап до информации од јавен карактер за 2023 година

Одлуки/Акти на КЗК

Комисија за заштита на конкуренцијата
Св. Кирил и Методиј бр. 54 (6-ти спрат) 1000 Скопје Република Северна Македонија


Лице за комуникација со граѓани кои што имаат одреден вид на попреченост
Сали Љамалари