Разно

Контакт

Комисија за заштита на конкуренцијатаСв. Кирил и Методиј бр. 54 (6-ти спрат)1000 Скопје Република Македонија  телефон:  +389 2 3298 666факс: +389 2 3296 466e-mail: kzk@kzk.gov.mk Лице за комуникација со граѓани кои што имаат одреден вид на попреченост Сали Љамалари  телефон:  +389 2 3298 666факс:  +389 2 3296 466e-mail: sali.ljamalari@kzk.gov.mk

Read More

Комисија за заштита на конкуренцијата
Св. Кирил и Методиј бр. 54 (6-ти спрат) 1000 Скопје Република Северна Македонија


Лице за комуникација со граѓани кои што имаат одреден вид на попреченост
Сали Љамалари