Најнови објави
Известување за концентрација со која KKCG Technologies s.r.o. Чешка Република има намера да стекне целосна контрола над Stratiteq Sweden AB, Шведска (предмет бр. 08-101/2021)Известување за концентрација со која Стелантис Н.В., Лијден и ФИХ Мобајл Лимитед, Кајмански острови ќе формираат целосно функционално заедничко вложувањеИзвестување за концентрација со која Фолксваген Акциенгезелшафт, Германија и Тринити Инвестментс Дезигнејтед Активити Компани, Ирска ќе стекнат заедничка контрола над Еуропкар Мобилити Груп С.А., ФранцијаИзвестување за концентрација со која ОРБИКО ДОО, Хрватска за трговија стекнува директна контрола над друштвото АРТ ТЕХНО ГРОУП ООД, Бугарија (предмет бр. 08-100/2021)Известување за концентрација со која ТБ Дигитал Сервисес Минхен, Германија има намера да стекне единствена контрола врз Лоом Технолоџис ГмбХ Падерборн, Германија (предмет бр. 08-98/2021)

ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

Комисијата за заштита на конкуренцијата ја препознава важноста на приватноста и затоа обезбедува заштита на личните податоци добиени по било кој основ а кој автоматски или рачно се обработуваат при користење на било кои услуги од Комисијата.

Политиката за приватност на Комисијата за заштита на конкуренцијата е заснована врз Законот за заштита на лични податоци.

Комисијата за заштита на конкуренцијата ги превзема пропишаните технички и организациски мерки за заштита на личните податоци во текот на своето работење.

Доколку Комисијата за заштита на конкуренцијата разменува податоци со трети лица (други државни и јавни  институции и органи, правосудни органи и субјекти кои имаат законски основ да користат податоци од Комисијата за заштита на конкуренцијата) , тоа се прави исклучиво за остварување на законски утврдените надлежности.

При секоја посета на веб стрницата, на Вашиот компјутер се запишуваат колачиња за кои Комисијата за заштита на конкуренцијата има посебна политика и која можете да ја најдете на линкот : Политика за користење на колачиња

Внимателно прoчитајте ја оваа Политка на приватност. Вашето користење на веб-страната kzk.gov.mk значи прифаќање на оваа Политика на приватност.

Доколу не се согласувате со условите наведени во оваа Политика на приватност, Ве молиме не ја користете веб-страната на Комисијата за заштита на конкуренцијата.

Оваа Политика на приватност не се однесува  на веб страни кои сте ги посетиле преку некој од линковите (надворечни линкови-трети страни) поставени на нашата веб страна.

Комисија за заштита на конкуренцијата
Св. Кирил и Методиј бр. 54 (6-ти спрат) 1000 Скопје Република Северна Македонија


Лице за комуникација со граѓани кои што имаат одреден вид на попреченост
Сали Љамалари