Најнови објави

Известувања за концентрации

Известување за концентрација со која Делта Реал Естате ДОО БЕЛГРАД (НОВИ БЕЛГРАД) Република Србија, стекнува самостојна контрола над ГРАДЕЖНО ПРЕТПРИЈАТИЕ РАД ОПШТЕСТВЕНО ПРЕТПРИЈАТИЕ БЕЛГРАД (СТАРИ ГРАД) – ВО СТЕЧАЈ Белград, Република Србија (предмет бр. 08-68/2024)

Read More

Известување за концентрација со која Кансаи Хелиос Коатингс ГмбХ од Австрија ќе стекне индиректна контрола над ВАЈЛБУРГЕР Коатингс ГмбХ, Германија и директна контрола над ВАЈЛБУРГЕР АЗИЈА Лтд.,  Хонг Конг и ВАЈЛБУРГЕР Коатингс (ИНДИЈА) Прајват Лтд., Индија (предмет бр. 08-48 од 2024 година)

Read More

Комисија за заштита на конкуренцијата
Св. Кирил и Методиј бр. 54 (6-ти спрат) 1000 Скопје Република Северна Македонија


Лице за комуникација со граѓани кои што имаат одреден вид на попреченост
Сали Љамалари