Најнови објави
Известување за концентрација со која Луфтханза Техник АГ од Германија ќе стекне самостојна контрола над ЛГ-ЛХТ Еиркрафт Солушнс ГмбХ, Германија, ЛГ-ЛХТ Песинџер Солушнс ГмбХ, Германија и АерКју Гмбх, ГерманијаИзвестување за концентрација со која Модирум Групација ОУ, Естонија ќе стекне контрола над ИТгма ДОО Скопје Северна Македонија (предмет бр. 08-85/2024)Известување за концентрација со која Ауди Акциенгезелшафт, Германија ќе стекне контрола над Заубер Холдинг АГ, Швајцарија (предмет бр. 08-80/2024)Известување за концентрација со која на Хајнеман Азија Пацифик Пте. Лтд., Сингапур и БВЦ Форвардерс Прајвет Лимитед, Индија ќе основаат две целосно функционални друштва за заеднички вложувањаИзвестување за концентрација со која ВДЛ Бус и Цоацх Холдинг Б.В. Холандија ќе стекне контрола над средства кои припаѓаат на Иммороц НВ, Белгија и Ван Хоол НВ, Белгија (предмет бр. 08-83/2024)

Комисија за заштита на конкуренцијата
Св. Кирил и Методиј бр. 54 (6-ти спрат) 1000 Скопје Република Северна Македонија


Лице за комуникација со граѓани кои што имаат одреден вид на попреченост
Сали Љамалари