Latest Posts
Известување за концентрација со која Месер Медикал Хоумкеар Холдинг ГмбХ Сојузна Република Германија стекнува контрола над Ханс Милер ХМП Медицинтехник Гмбх Сојузна Република Германија и Ханс Милер медицинише унд технише гасе Сојузна Република Германија (предмет бр. 08-104/2020)Известување за концентрација со која ГЕНЕРАЛИ ЦЕЕ ХОЛДИНГ Б.В. , Холандија ќе стекне контрола над Санео С.А., ПолскаИзвестување за концентрација со која Јунајтед Медиа С.а.р.л., Луксембург ќе стекне контрола над работењето на Сити Магазин Руларта д.о.о СрбијаИзвестување за концентрација со која СИМЕНС ХЕЛТАИНИЕРС АГ, Германија ќе стекне контрола над Вариан Медикал Системс Инк., САДИзвестување за концентрација со која Кеар&Рипеар д.о.о. Белград,Република Србија, стекнува контрола над Друштво за трговија и услуги Систем Оне д.о.о. Белград, Република Србија. (предмет бр. 08-98/2020)

Комисија за заштита на конкуренцијата
Св. Кирил и Методиј бр. 54 (6-ти спрат) 1000 Скопје Република Северна Македонија


Лице за комуникација со граѓани кои што имаат одреден вид на попреченост
Сали Љамалари