Latest Posts
Известување за концентрација со која Јунајтед Медиа С.а.р.л. Луксембург стекнува самостојна контрола над трговските друштва Регионал, дигитални медиуми д.о.о. Словенија и Товарна сањ, медиумска агенција, д.о.о. Словенија (предмет бр. 08-26/2021)Известување за концентрација со која Бугарското телекомуникациско друштво (БТЦ) ЕАД Бугарија стекнува контрола над друштвото NET1 ЕЕОД Бугарија и индиректно врз неговото зависно друштво I TV ЕЕОД Бугарија и друштвото КомНет Софија, Бугарија (предмет бр. 08-23/2021)Известување за концентрација со која Валтех С.Е. Луксембург стекнува целосна контрола над Кодфлер АГ , Базел, Швајцарија (предмет бр. 08-21/2021)Известување за концентрација со која ЗИТЕК Зицтехник ГМБХ, Волфсбург, Германија ќе стекне самостојна контрола над ЗИТЕК Донгченг Аутомотив Ситинг Технолоџи Ко. Лтд. Шангај, Народна Република Кина (предмет бр. 08-14/2021)Известување за концентрација со која Асикурациони Генерали, Трст, Италија ќе стекне контрола над АКСА Осигурување, Атина, Грција (предмет бр. 08-16/2021)

Kонцентрација со која А1 Телеком Австрија АГ, со регистрирано седиште на адреса на Ласалерштрасе 9, 1020 Виена, Австрија, ќе стекне контрола над дел од работењето на НТТ Австрија ГМБХ Виена, Австрија, со регистрирано седиште на адреса Австрија Кампус 3, Јаков-Линд Штрасе 5/4 ОГ, 1020 Виена, Австрија.

Read More

Концентрација со која Месер Медикал Хоумкеар Холдинг ГмбХ, Месер Плац 1, 65812 Бад Зоден ам Таунус, Сојузна Република Германија стекнува контрола над Ханс Милер ХМП Медицинтехник Гмбх, Шниглингер Штрасе 16290425 Нирнберг, Сојузна Република Германија и Ханс Милер медицинише унд технише гасе ГмбХ, Шнилингер штрасе бр.162, 90425 Нирнберг, Сојузна Република Германија

Read More

Комисија за заштита на конкуренцијата
Св. Кирил и Методиј бр. 54 (6-ти спрат) 1000 Скопје Република Северна Македонија


Лице за комуникација со граѓани кои што имаат одреден вид на попреченост
Сали Љамалари