Одлуки/Акти на КЗК

Решение бр. 10-67 од 10.12.2020 година во врска со мерките содржани во конкурсот на Министерството за образование и наука за доделување стипендија ,,Борис Трајковски” за студии од втор циклус за извршната МБА Програма на Универзитетот Шефилд од Солун за академската 2020/2021

Read More

Комисија за заштита на конкуренцијата
Св. Кирил и Методиј бр. 54 (6-ти спрат) 1000 Скопје Република Северна Македонија


Лице за комуникација со граѓани кои што имаат одреден вид на попреченост
Сали Љамалари