Известувања за концентрации

Известување за концентрација со која МЕССЕР Гроуп ГмбХ Германија преку своето поврзано претпријатие, Мессер Техногас с.р.о. Чешка ќе стекне контрола над Аир Ликуиде ЦЗ, с.р.о., Чешка и преку своето поврзано претпријатие Мессер Татрагас, д.о.о, Словачка ќе стекне контрола над АИР ЛИКВИДЕ СЛОВАКИА, с.р.о. Словачка

Read More

Известување за концентрација која се однесува на создавање на целосно функционално друштво за заедничко вложување од страна на Др. Инг. х.ц. Ф. Порше Акциенгезелшафт Штутгарт, Германија и Мунхенер Рукферзихерунгс-Гезелшафт Акциенгезелшафт во Минхен, Германија

Read More

Комисија за заштита на конкуренцијата
Св. Кирил и Методиј бр. 54 (6-ти спрат) 1000 Скопје Република Северна Македонија


Лице за комуникација со граѓани кои што имаат одреден вид на попреченост
Сали Љамалари