Најнови објави

Концентрација која се однесува на создавање на друштво за целосно функционално заедничко вложување (joint venture) кое ќе управува со услуга за повикување на возила врз основа на флота на електрични самоуправувачки возила во Израел, од страна на Фолксваген Фајненс Луксембург С.А. (Volkswagen Finance Luxemburg S.A.)

Read More

Контакт

Комисија за заштита на конкуренцијатаСв. Кирил и Методиј бр. 54 (6-ти спрат)1000 Скопје Република Македонија  телефон:  +389 2 3298 666факс: +389 2 3296 466e-mail: kzk@kzk.gov.mk Лице за комуникација со граѓани кои што имаат одреден вид на попреченост Сали Љамалари  телефон:  +389 2 3298 666факс:  +389 2 3296 466e-mail: sali.ljamalari@kzk.gov.mk

Read More

Членови на комисијата

Д-р Неџати Алија Член на Комисијата Розана Ванковска Член на Комисијата Илија Патриков Член на Комисијата

Read More

Комисија за заштита на конкуренцијата
Св. Кирил и Методиј бр. 54 (6-ти спрат) 1000 Скопје Република Северна Македонија


Лице за комуникација со граѓани кои што имаат одреден вид на попреченост
Сали Љамалари