Концентрација со која Фрезинус Медикал Кејр АГ и Ко. КГаА (Fresenius Medical Care AG &Co. KGaA) со седиште на ул. Елсе-Кронер бр.1, 61352 Бад Хомбург, Германија преку својата подружница Фрезинус Медикал Кејр Бетајлигунгсгезелшафт мбХ (Fresenius Medical Care Beteiligungsgesellschaft mbH,) со седиште во Бад Хомбург в.д.Х, Германија и КР2 ГмбХ (KR² GmbH), со седиште на ул. Вилхелмсхофалее бр. 79-81, 47800 Крефелд, Германија, ќе стекнат заедничка контрола над Д.Мед Консалтинг ГмбХ (D.Med Consulting GmbH), со седиште на ул. Бернхард-Нохт бр. 99, 20359 Хамбург, Германија

Read More

Комисија за заштита на конкуренцијата
Св. Кирил и Методиј бр. 54 (6-ти спрат) 1000 Скопје Република Северна Македонија


Лице за комуникација со граѓани кои што имаат одреден вид на попреченост
Сали Љамалари