Најнови објави
Известување за концентрација со која Јунајтед Медиа С.а р.л. Луксембург има намера да стекне самостојна контрола над друштвото ТОПЊУЗ.СИ д.о.о. Република Словенија (предмет бр. 08-88/2024)Известување за концентрација со која Сејфор, а.с. Чешка Република има намера да стекне самостојна контрола директно над M&И СИСТЕМС, КО ДОО НОВИ САД Србија (предмет бр. 08-89/2024)Известување за концентрација со која Ассикурациони Генерали С.п.А. Италија и Електрисите де Франс С.А. Франција стекнуваат заедничка контрола над ПАРКОЛОГ Инвест СППИКАВ Франција (предмет бр. 08-87/2024)Известување за концентрација со која Луфтханза Техник АГ од Германија ќе стекне самостојна контрола над ЛГ-ЛХТ Еиркрафт Солушнс ГмбХ, Германија, ЛГ-ЛХТ Песинџер Солушнс ГмбХ, Германија и АерКју Гмбх, ГерманијаИзвестување за концентрација со која Модирум Групација ОУ, Естонија ќе стекне контрола над ИТгма ДОО Скопје Северна Македонија (предмет бр. 08-85/2024)

Концентрацијата со која Јунајтед Груп Бугарија ЕООД, Бугарија има намера да стекне самостојна контрола над друштвата Вива Корпорејт Бугарија ЕООД, Бугарија, вклучувајќи ги и неговите зависни друштва Булсатком Инвестмент Лимитед , Обединетото Кралство и Булсатком ЕООД, Бугарија

Read More

Концентрацијата со која друштвата АЛФИ Ренуаблс, управување со алтернативни инвестициски фондови, д.о.о., Словенија и МК Грин Енерџи ЛТД, Република Кипар ќе стекнат заедничка контрола над друштвата Сантастик Оне д.о.о. Београд, Србија иСантастик Ту д.о.о. БеоградСрбија

Read More

Комисија за заштита на конкуренцијата
Св. Кирил и Методиј бр. 54 (6-ти спрат) 1000 Скопје Република Северна Македонија


Лице за комуникација со граѓани кои што имаат одреден вид на попреченост
Сали Љамалари